Nova godina u Brčko distriktu BiH

Urednik: Adis Mujdanović

Čestitke povodom Nove godine uputili su gradonačelnik i njegov zamjenik, Esed Kadrić i Anto Domić, predsjednik i potpredsjednik Skupštine, Siniša Milić i Ivo Filipović, kao i predsjednici Stranke za BiH i Saveza za bolju budućnost na području Brčko distrikta BiH, Zijad Nišić i Ina Pamukčić.

Video čestitka gradonačelnika

Čestitka gradonačelnika i njegovog zamjenika

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

protekla 2020. godina bila je jako teška. Pogođen pandemijom korona virusa Brčko distrikt BiH pretrpio je nemjerljive štete u svim oblastima djelovanja.

Ipak, s optimizmom dočekujemo Novu godinu u nadi da će nam praznična atmosfera donijeti dobro raspoloženje jer je ovo prilika da budemo s najbližima.

Iskreno vjerujemo da će nam svima u 2021. godini biti bolje, da ćemo zajednički prebroditi krizu i imati puno više razloga za zadovoljstvo.

Želimo vama i vašim porodicama mnogo zdravlja, sreće i uspjeha.

Sretna Nova, 2021. godina!

Gradonačelnik Esed Kadrić
Zamjenik gradonačelnika dr. Anto Domić

Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine

Dragi sugrađani,

godina koja odlazi donijela nam je svima velika iskušenja ali smo se zajedničkim snagama suprotstavili svim prijetnjama i izazovima pandemije korona virusa.

Zahvaljujemo Vam što ste učinili i činite da svi zajedno što uspješnije i brže izađemo iz ovih teških i zahtjevnih vremena. Hvala Vam na Vašoj odgovornosti i savjesnosti, jer upravo u tome je izlaz iz situacije u kojoj se nalazimo.

Naredna godina će, također, biti puna izazova koje moramo savladati i planova koje ćemo ostvariti na jačanju privrednog i ekonomskog rasta i razvoja. Brčko distrikt će nastaviti težiti zacrtanim vrijednostima razvijenih demokratija. Vjerujemo da ćemo, kao uvijek do sada, na pravi način odgovoriti zadacima, dužnostima i obavezama koje nas očekuju.

U nadi da ćemo zajedno koračati ljepšoj, zdravijoj i bogatijoj budućnosti želimo da novogodišnje praznike provedete u miru, sreći i radosti i sretna Vam Nova 2021. godina!

Predsjednik Skupštine mr. sci. Siniša Milić
Dopredsjednik Skupštine Ivo Filipović

Čestitka predsjednika Stranke za BiH

U ime Stranke za Bosnu i Hercegovinu, Vijeća Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime građanima Brčkog i Bosne i Hercegovine želim sve najbolje u predstojećim prazničnim danima.

Neka 2021. godina bude godina novih dostignuća, kvalitetnih i za opće dobro osmišljenih ideja, ličnog i poslovnog uspjeha, godina optimizma i inspiracije, a prije svega puna motivirajućih priča i sretnih događaja.

Sretna Nova godina!

Predsjednik Vijeća SBiH Brčko BD BiH
Prim. dr. Zijad Nišić

Čestitka predsjednice SBB-a

U ime rukovodstva i članstva Organizacije Saveza za bolju budućnost Brčko distrikta BiH i u svoje lično ime, svim građankama i građanima Brčko distrikta Bosne i Hercegovine upućujemo iskrene čestitke povodom Nove 2021. godine.

Želimo svima dobro zdravlje, sreću, privatni i poslovni uspjeh, a prije svega život u miru i slozi.

Nova godina označava simbolično neki novi bolji početak, nove nade i snove, i svako u sebi veruje da će mu baš sljedeća godina donijeti sreću i uspjeh na raznim životnim poljima.

Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti.

Organizacija SBB Brčko distrikta BiH
Ina Pamukčić, predsjednik

--