More

  Nova godina u Brčko distriktu BiH

  spot_imgspot_img
  Urednik: Adis Mujdanović

  Čestitke povodom Nove godine uputili su gradonačelnik i njegov zamjenik, Esed Kadrić i Anto Domić, predsjednik i potpredsjednik Skupštine, Siniša Milić i Ivo Filipović, kao i predsjednici Stranke za BiH i Saveza za bolju budućnost na području Brčko distrikta BiH, Zijad Nišić i Ina Pamukčić.

  Video čestitka gradonačelnika

  Čestitka gradonačelnika i njegovog zamjenika

  Poštovane sugrađanke i sugrađani,

  protekla 2020. godina bila je jako teška. Pogođen pandemijom korona virusa Brčko distrikt BiH pretrpio je nemjerljive štete u svim oblastima djelovanja.

  Ipak, s optimizmom dočekujemo Novu godinu u nadi da će nam praznična atmosfera donijeti dobro raspoloženje jer je ovo prilika da budemo s najbližima.

  Iskreno vjerujemo da će nam svima u 2021. godini biti bolje, da ćemo zajednički prebroditi krizu i imati puno više razloga za zadovoljstvo.

  Želimo vama i vašim porodicama mnogo zdravlja, sreće i uspjeha.

  Sretna Nova, 2021. godina!

  Gradonačelnik Esed Kadrić
  Zamjenik gradonačelnika dr. Anto Domić

  Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine

  Dragi sugrađani,

  godina koja odlazi donijela nam je svima velika iskušenja ali smo se zajedničkim snagama suprotstavili svim prijetnjama i izazovima pandemije korona virusa.

  Zahvaljujemo Vam što ste učinili i činite da svi zajedno što uspješnije i brže izađemo iz ovih teških i zahtjevnih vremena. Hvala Vam na Vašoj odgovornosti i savjesnosti, jer upravo u tome je izlaz iz situacije u kojoj se nalazimo.

  Naredna godina će, također, biti puna izazova koje moramo savladati i planova koje ćemo ostvariti na jačanju privrednog i ekonomskog rasta i razvoja. Brčko distrikt će nastaviti težiti zacrtanim vrijednostima razvijenih demokratija. Vjerujemo da ćemo, kao uvijek do sada, na pravi način odgovoriti zadacima, dužnostima i obavezama koje nas očekuju.

  U nadi da ćemo zajedno koračati ljepšoj, zdravijoj i bogatijoj budućnosti želimo da novogodišnje praznike provedete u miru, sreći i radosti i sretna Vam Nova 2021. godina!

  Predsjednik Skupštine mr. sci. Siniša Milić
  Dopredsjednik Skupštine Ivo Filipović

  Čestitka predsjednika Stranke za BiH

  U ime Stranke za Bosnu i Hercegovinu, Vijeća Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime građanima Brčkog i Bosne i Hercegovine želim sve najbolje u predstojećim prazničnim danima.

  Neka 2021. godina bude godina novih dostignuća, kvalitetnih i za opće dobro osmišljenih ideja, ličnog i poslovnog uspjeha, godina optimizma i inspiracije, a prije svega puna motivirajućih priča i sretnih događaja.

  Sretna Nova godina!

  Predsjednik Vijeća SBiH Brčko BD BiH
  Prim. dr. Zijad Nišić

  Čestitka predsjednice SBB-a

  U ime rukovodstva i članstva Organizacije Saveza za bolju budućnost Brčko distrikta BiH i u svoje lično ime, svim građankama i građanima Brčko distrikta Bosne i Hercegovine upućujemo iskrene čestitke povodom Nove 2021. godine.

  Želimo svima dobro zdravlje, sreću, privatni i poslovni uspjeh, a prije svega život u miru i slozi.

  Nova godina označava simbolično neki novi bolji početak, nove nade i snove, i svako u sebi veruje da će mu baš sljedeća godina donijeti sreću i uspjeh na raznim životnim poljima.

  Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti.

  Organizacija SBB Brčko distrikta BiH
  Ina Pamukčić, predsjednik

  Čitano

  Povezani članci