NiP: Poziv privrednicima Brčko distrikta BiH

Sponzorisan članak

Politička organizacija Narod i Pravda Brčko distrikt BiH u svome predizbornom programu veliku pažnju posvećuje privrednicima Brčko distrikta BiH, jer razumije krucijalnu važnost privrede za razvoj Brčko distrikta BiH, kao i društva u cjelini.

Svjesni važnosti uključivanja privrednih subjekata u kreiranje zakona koji se odnose na razvoj privrede kao i podsticaja u privredi, želimo da ljudi iz prakse budu uključeni u donošenju kvalitetnijih zakona kao i da  odlučuju o bitnim pitanjima koja će omogućiti svim privrednim subjektima brži razvoj i kvalitetniji plasman proizvoda na tržište.

Pozivamo Vas da svoje ideje za rješavanje problema uskih grla u privredi dostavite na našu mail adresu: brcko@narodipravda.ba , ili da nas posjetite u prostorijama stranke na adresu Jelenke Voćkić 1A, kako bismo zajedno učestvovali u rješavanju istog.

Sve konstruktivne prijedloge koje nam budete slali uvrstit ćemo u našu predizbornu platformu, te ćemo se potruditi da pomognemo pri rješavanju svih problema, kako bismo omogućili bolji rad privrednim subjektima na području Brčko distrikta BiH.