More

  Nešić u Brčkom: Cilj DNS-a je “Brčko po mjeri građana”, nova energija i novi način rada

  spot_imgspot_img
  Autor članka: Portal Radija Brčko

  Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić, prisustvovao je danas sjednici Opštinskog odbora DNS-a u Brčkom.

  On je rekao novinarima da ljudi koji budu nosili listu DNS-a na predstojećim lokalnim izborima imaju znanje, volju i energiju da ostvare interese građana Brčkog i Republike Srpske.

  Nenad Nešić

  “Brčko po mjeri građana – to je cilj DNS-a koji želi da unese novu energiju i novi način rada u distriktu”, rekao je Nešić.

  Prema njegovim riječima, Brčko ima dobar geografski položaj i ako budu domaćinski korištena budžetska sredstva sigurno može ostvariti dobar privredni rast.

  Nešić je takođe, povodom predstojeće posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, poručio da će ova stranka uvijek podržati veto srpskog člana Predsjedništva BiH bez obzira iz koje političke partije dolazi i smatra da ne treba dozvoliti, ni danas ni u budućnosti, da srpski član bude preglasan u Predsjedništvu BiH.

  Nosilac liste kandidata DNS-a za poslanike u Skupštini distrikta Đorđe Popović siguran je da će ova stranka biti dio političke scene u distriktu, te da DNS vidi u koaliciji sa nekom od srpskih stranaka.

  “Imamo dovoljno kvaliteta da ostvarimo dobar izborni rezultat. Daćemo sve od sebe da se situacija u distriktu popravi. Afirmisaćemo interese srpskog stanovništva”, istakao je Popović.

  Sjednici brčanskog DNS-a, na kojoj su promovisani kandidati stranke za predstojeće lokalne izbore, prisustvovali su rukovodstvo i članovi Glavnog odbora stranke.

  Čitano

  Povezani članci