More

  Nakon više do 20 godina rada u Tužilaštvu Brčko distrikta BiH: Amira Imamović, ispraćena u panziju/FOTO

  - Advertisement -

  Amira Imamović je više od 20 godina obavljala poslove šefa administracije u Tužilaštvu Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

  Povodom odlaska u penziju, u Tužilaštvu Brčko distrikta BiH održana je prigodna svečanost i kolegijalni ispraćaj dugogodišnje službenice ovog tužilaštva Amire Imamović.  

  Naglasivši značaj i vrijednost posla koji je tokom karijere više nego uspješno obavljala i u koji je nesebično utkala više od polovine radnog vijeka, glavni tužilac Tužilaštva Zekerija Mujkanović čestitao je službenici Imamović ovaj važan životni i profesionalni trenutak.

  U ime cijelog kolektiva, on se zahvalio Imamović na dugodišnjoj saradnji, istakavši da je ona u svakom trenutku bila na dobrobit institucije i javne službe koju je dosljedno, posvećeno i profesionalno obavljala.

  On je naglasio da su pouzdanost, savjesnost, marljivost i profesionalizam, osobine koje je svojim odnosom prema poslu i kolektivu Imamović trajno vezala za svoje ime, kao najviše standarde poslovnosti i kolegijalnosti.   

  U emotivnom govoru, Imamović se zahvalila glavnom tužiocu, tužiocima i drugim kolegama i koleginicama na saradnji i podršci tokom prethodne 22 godine, koliko je obavljala poslove šefice administracije u Tužilaštvu Brčko distrikta.

  Naglasivši da će je za Tužilaštvo najprije vezivati iskrena kolegijalnost koju neće zaboraviti, Imamović je istakla da će joj  uz najljepše uspomene ostati velika čast što je javnu službu obavljala upravo u ovoj pravosudnoj instituciji od njenog osnivanja.

  Svečani ispraćaj službenice Imamović završen je razmjenom prigodnih poklona i zajedničkim fotografisanjem, uz iskrene želje koleginici za dobrim zdravljem i srećom u više nego zasluženoj penziji, navedeno je na zvaničnoj Facebook stranici Tužilaštva Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

  Otisak.ba

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  nine × one =