Mirza Dervišević: Otvoreno pismo supervizoru i gradonačelniku Brčko distrikta

Kao sugrađanin BiH, osjećam potrebu da obavijestim medije o aktu svoje problematike odnosno kršenja mog građanskog prava igrom koja liči na monopol jednog od odjeljenja u Vladi Brčko distrikta. Poslao sam pismo OHR-u odnosno SUPERVIZORU za Brčko distrikt.

Autor: Mirza Dervišević
Izvor: Otisak.ba

1 KOMENTAR

  1. Nisam baš siguran šta je ovdje sporno, razlog odbijanja je odlično obrazložen u dokumentima iznad. Ako su sve okolo prizemni stambeni objekti i ako je minimalna parcela za novu izgradnju 20m, onda Mirzin zahtjev ne ispunjava osnovne uslove.
    Mislim da je bilo bolje da je našao primjer gdje su ovi uslovi prekršeni, ako se to već dešava, pa nam primjerom ukazao na to da su odluke selektivne – ovako se ne može ništa zaključiti osim da mu nije drago što je odbijen.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

seven ÷ one =