Milić: Vlada u novom sazivu ekspeditivnija, prioritet budžet za narednu godinu

  Prioritet prioriteta do konca godine je usvajanje budžeta za 2019, naglasio je Milić.

  'Svakako, tu je i obaveza dinamičnije realizacije kapitalnog budžeta...' [Arhiva]

  Brčanska Vlada djeluje vrlo ekspeditivno u novom sazivu što proizlazi i iz činjenice da su novi šefovi odjeljenja već unutar administracije, veoma dobro poznaju procedure, te kvalitetno i blagovremeno reaguju unutar svojih nadležnosti.

  Ovakav stav je iznio gradonačelnik Brčko distrikta, Siniša Milić, potkrijepivši to i činjenicom da je na posljednjoj sjednici Vlade usvojen i poboljšani Pravilnik o podsticajima u poljoprivrednoj proizvodnji za tekuću godinu.

  Prioritet budžet

  Inače, prioritet prioriteta do konca godine je usvajanje budžeta za 2019, naglasio je Milić.

  “Svakako, tu je i obaveza dinamičnije realizacije kapitalnog budžeta, potom izrada prostornih planova, definisanje lokacije za izmještanje deponije čvrstog otpada, zatim, dobrim dijelom, okončanje posla na zaobilaznici, kao i početak gradnje multifunkcionalne sportske gradske dvorane”, rekao je on.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  six × = 24