Milić novi predsjednik SNSD-a: Dajemo šansu novim mladim ljudima

Siniša Milić (Foto: Facebook.com / SNSD Brčko)

SNSD planira dati šansu novim mladim i obrazovanim ljudima, poručio je novi predsjednik ove stranke u Brčkom Siniša Milić, koji je jednoglasno izabran na sinoćnjoj sjednici Opštinske organizacije.

“Prije svega donijećemo odluku o unutarstranačkim izborima, na svim nivoima, kako bi se kadrovski organizacija zanovila”, izjavio je on.

Najavio je da će u narednom periodu SNSD definisati jasne politike i programe, koji će imati za cilj stvaranje boljeg životnog standarda, “očuvanje našeg identiteta na ovim prostorima kao i borba za svakog čovjeka i poštovanje njegovih osnovnih prava”.

Milić je aktuelni predsjednik brčanske Skupštine, koji je u proteklom mandatu obavljao i funkciju gradonačelnika Brčkog, a na ovu poziciju izabran je na prijedlog dosadašnjeg predsjednika Opštinske organizacije Đorđa Kojića, nakon njegovog 17-godišnjeg obnašanja dužnosti prvog čovjeka stranke.

“Vrijeme je da se povučem, i damo priliku novim, mladim ljudima koji će svojom energijom, znanjem i organizacionim sposobnostima voditi SNSD u nove pobjede”, istakao je on.

Naglasio je da je SNSD postao vodeća stranka u srpskom biračkom tijelu, dodavši da ostaje aktivni učesnik budućih projekata stranke.

Novinar: Adis Mujdanović