Memorijalni turnir ‘Mirza Trumić’: Do sada prikupljeno 7.026 KM za Arslana i Aleksandra

  "Mislimo da to nije konačan iznos, jer smo imali do današnjeg dana naknadne uplate kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz dijaspore", naveli su organizatori.

  [Ustupljeno Otisku]

  Organizatori Drugog memorijalnog turnira u malom fudbalu “Mirza Trumić”, koji je organiziran u brčanskoj mjesnoj zajednici Maoča, 17. i 18. marta, a u sklopu kojeg je uspješno realizirana humanitarna akcija, objavili su da je do sada prikupljeno 7.026 konvertibilnih maraka za dječake Arslana i Aleksandra, prenosi Otisak.ba.

  “Mislimo da to nije konačan iznos, jer smo imali do današnjeg dana naknadne uplate kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz dijaspore. Odlučili smo da pričekamo još par dana kako bismo mogli objaviti konačan iznos, jer zainteresovanosti za uplate još uvijek ima. Sretni smo i ponosni da smo u ova dva dana koliko je trajao Turnir uspjeli sakupiti ovoliki iznos. Kažu ako spasiš jedan život, kao da si spasio cijeli svijet. Želimo da ovaj skromni iznos Arslanu i Aleksandru donese mnogo zdravlja”, naveli su organizatori.

  Uplate iz inostranstva

  S obzirom na zainteresiranost velikog broja ljudi iz dijaspore za pomoć Arslanu i Aleksandru, otvoren je račun za uplate iz inostranstva.

  “Sada možete da uplatite novac bez provizije na jedan račun. Također, tu je i PAYPAL račun s.elmica21@hotmail.com kako bi uplatu izvršili i iz vašeg doma! Hvala vam od srca!”, poručeno je.

  BENEFICIARY BANK UNICREDIT BANK d.d. Mostar
  Kardinala Stepinca bb, 88 000 Mostar, Bosnia and Herzegovina
  BENEFICIARY CUSTOMER SELMA TRUMIĆ, TUZLA 75 000
  SWIFT CODE: UNCRBA22
  IBAN: BA393384402854333492
  45124573101 EUR
  PAYPAL s.elmica21@hotmail.com

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  91 ÷ = thirteen