Maid Halilović: Apelujem da podržite mlade ljude

    Sponzorisan članak / Autor: Maid Halilović, dipl. ing. prehrambene tehnologije 

    Poštovani glasači, mlad sam ali itekako svjestan da se politika tiče svih nas te da ona nije posao samo onih koji vladaju. Zbog toga sam odlučio društveno djelovati i doprinijeti promjenama koje će osigurati opstanak mladih u našem gradu.

    Trenutna situacija u našem gradu nije dobra i svi smo svjedoci toga. Iseljavaju se većinom mladi, obrazovani, intelektualno zreli i radno najsposobniji stanovnici naše zajednice jer se ne mogu nositi sa neizvjesnom i nesigurnom budućnosti. Put kojim ću koračati nije lak, ali ja sam mlada osoba željna promjena. Shodno tome, apelujem da podržite mlade ljude i da nam date mogućnost da, na osnovu svoga znanja, ideja i vještina, popravimo stvari i budemo kreatori boljeg života u ovom gradu. Odgovorno ću vam biti na raspolaganju, principijelno ću štititi interese svih građana Brčko distrikta i raditi odlučno za bolju budućnost, za bolje Brčko.

    Budite promjena i  svojim učešćem za predstojećim izborima dajte prednost mladima kako bi zajedno stvorili bolju budućnost u Brčko distriktu.