More

  Live kviz znanja #10: Pobjednik novogodišnjeg izdanja Mirza Imamović

  Večeras je na facebook stranici Otisak.ba emitovan Live kviz znanja #10, u saradnji sa Udruženjem Stand-Up BH iz Brčkog.

  Pobjedu u novogodišnjem specijalu odnio je Mirza Imamović sa maksimalnih 20 tačnih odgovora, koliko je imalo ukupno 15 takmičara, a odlučila je brzina odgovaranja.

  Imamoviću, koji je osvojio nagradu od 100 KM, ovo je ukupno druga pobjeda u Live kvizu znanja.

  Stotinu takmičara, dvije hiljade odgovora

  Kviz je igralo preko stotinu takmičara, a zabilježeno je blizu dvije hiljade odgovara na postavljena pitanja o Brčko distriktu BiH.

  Nakon devet izdanja u kojem se od takmičara tražilo opšte znanje kroz 30 pitanja iz šest oblasti, organizatori u budućnosti planiraju nastaviti sa konceptom tematskih kvizova (20 pitanja).

  “Smatramo da smo uspjeli da proširimo znanje ljudi o Brčko distriktu i promovisati ovu lokalnu zajednicu u pozitivnom kontekstu. Spoj edukacije i zabave zasigurno je pun pogodak”, naglasio je glavni i odgovorni urednik Kviza i portala Otisak.ba Adis Mujdanović.

  Čestitamo pobjedniku na osvojenoj nagradi! Ostalim takmičarima se zahvaljujemo na učešću i pozivamo ih da budu sa nama i u narednim izdanjima Kviza.

  Cijeli Kviz možete pogledati OVDJE.

  Čitano

  Povezani članci