Live kviz znanja #10: Pobjednik novogodišnjeg izdanja Mirza Imamović (VIDEO)

Večeras je na facebook stranici Otisak.ba emitovan Live kviz znanja #10, u saradnji sa Udruženjem Stand-Up BH iz Brčkog.

Pobjedu u novogodišnjem specijalu odnio je Mirza Imamović sa maksimalnih 20 tačnih odgovora, koliko je imalo ukupno 15 takmičara, a odlučila je brzina odgovaranja.

Imamoviću, koji je osvojio nagradu od 100 KM, ovo je ukupno druga pobjeda u Live kvizu znanja.

Kviz je igralo preko stotinu takmičara, a zabilježeno je blizu dvije hiljade odgovara na postavljena pitanja o Brčko distriktu BiH.

Nakon devet izdanja u kojem se od takmičara tražilo opšte znanje kroz 30 pitanja iz šest oblasti, organizatori u budućnosti planiraju nastaviti sa konceptom tematskih kvizova (20 pitanja).

“Smatramo da smo uspjeli da proširimo znanje ljudi o Brčko distriktu i promovisati ovu lokalnu zajednicu u pozitivnom kontekstu. Spoj edukacije i zabave zasigurno je pun pogodak”, naglasio je glavni i odgovorni urednik Kviza i portala Otisak.ba Adis Mujdanović.

Čestitamo pobjedniku na osvojenoj nagradi! Ostalim takmičarima se zahvaljujemo na učešću i pozivamo ih da budu sa nama i u narednim izdanjima Kviza.

Live kviz znanja #10 podržao je Kabinet gradonačelnika Brčko distrikta BiH.

Voditelj: Edin Osmanbašić
Autor: Aleksandar Pantelić
Tehnički urednik: Kenan Ibrišimović
Glavni i odgovorni urednik: Adis Mujdanović
--