Kuća za mlade „Prijateljstvo“ Brčko: Niz aktivnosti za djecu i mlade povodom 8. marta

Kao i svake godine, povodom Dana Brčko distrikta i Međunarodnog dana žena u Kući za mlade „Prijateljstvo“ Tuzlanske Amice, upriličen je niz aktivnosti za djecu i mlade.

Održane su kreativne radionice sa djecom osnovnoškolskog uzrasta, gdje su crtali, pisali, govorili o Danu Distrikta, a izradili su i prigodne čestitke za svoj grad, ali i za svoje mame i druge drage osobe.

Koristeći različite tehnike, nacrtali su zajednički rad na temu „Brčko u mojim očima“. Druženje je završeno prezentacijom radova uz prigodnu priredbu, muziku i zakusku.

Kuća za mlade “Prijateljstvo” Broduša Brčko je otvorena za svu djecu i omladinu od utorka do subote, u terminu od 8 do 16 sati, nudeći različite kreativne i edukativne sadržaje, u saradnji sa lokalnom zajednicom čiji je dio punih 18 godina.

Autor: Kuća za mlade „Prijateljstvo“ Brčko

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

seventy ÷ fourteen =