Konferencija o položaju mladih u BDBiH „Pokreni i promijeni“ 5. jula

  Na Konferenciji će biti iznijeti obrađeni statistički podaci koje je organizator Konferencije - Vijeće mladih BDBiH prikupilo, a koji, kako su naglasili, nude odgovore vezane za probleme i potrebe mladih u ovom gradu.

  Foto: Vijeće mladih BDBiH

  Novinar: Dževad Turčalo

  U okviru projekta „Susreti mladih Brčko – grad za nas“ bit će održane brojne zajedničke aktivnosti, s tim da će centralni događaj – Konferencija o položaju mladih u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine pod nazivom „Pokreni i promijeni“ biti upriličena u petak, 5. jula u brčanskom Domu kulture sa početkom u 11 sati.

  Na Konferenciji će biti iznijeti obrađeni statistički podaci koje je organizator Konferencije – Vijeće mladih BDBiH prikupilo, a koji, kako su naglasili, nude odgovore vezane za probleme i potrebe mladih u ovom gradu.

  „Kroz četiri panel diskusije (obrazovanje, mladi i zapošljavanje, aktivizam te odlazak mladih – trend ili potreba) planiramo sudjelovanje svih relevantnih aktera iz Brčko distrikta BiH te predstavnika mladih iz svih dijelova BiH, Republike Hrvatske i Srbije, u svojstvu panelista, a sve s ciljem pronalaženja adekvatnih mogućih rješenja za mlade u našoj lokalnoj zajednici“, naveli su iz Vijeća.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  fifty ÷ = five