Komunalno Brčko: Čestitka povodom novogodišnjih praznika i 11. godišnjice preduzeća

  "Etablirani kao društveno odgovorno preduzeće naša misija ostat će i dalje rad na poboljšanju pružanja kvalitetnih usluga, sistema upravljanja, povećanju motivisanosti i odgovornosti te stalnom praćenju zahtjeva korisnika, kao fundamentalnog principa na kojem zasnivamo naše djelovanje."

  Foto: Ustupljeno Otisku

  Novinar: Adis Mujdanović

  Upravni odbor i direktor Javnog preduzeća “Komunalno Brčko” uputili su jutros čestitku povodom novogodišnjih praznika i 11. godišnjice Preduzeća.

  “Upravni odbor i direktor JP ‘Komunalno Brčko’ d.o.o. Brčko distrikt BiH upućuje svim zaposlenicima ovog preduzeća čestitku povodom 11. godišnjice rada i poslovanja.

  Od 28.12.2007. godine kada je i osnovano, naše preduzeće obavezalo se na odgovornu dužnost obavljanja komunalnih djelatnosti na području Brčko distrikta BiH – distribuciju električne energije, proizvodnju i distribuciju vode, transport i deponovanje komunalnog otpada, održavanje javnih površina, te brigu o napuštenim psima koju više od desetljeća uspješno provodi zahvaljujući marljivim, posvećenim i odgovornim radom svojih zaposlenika.

  Opredijeljeni da koncept pružanja usluga od opšteg značaja koje obezbjeđujemo za građane obavljamo kvalitetno, uz obavezu poštovanja svih zakona, standarda i propisa, obavezali smo se i na podsticanje kontinuiranog održivog razvoja zajednice u kojoj djelujemo, promicanje vrijednosti ekološke kulture i preuzimanje uloge značajnog subjekta u infomacionom društvu.

  Etablirani kao društveno odgovorno preduzeće naša misija ostat će i dalje rad na poboljšanju pružanja kvalitetnih usluga, sistema upravljanja, povećanju motivisanosti i odgovornosti te stalnom praćenju zahtjeva korisnika, kao fundamentalnog principa na kojem zasnivamo naše djelovanje.

  Zahvaljujemo lokalnoj zajednici, Skupštini i Vladi Brčko distrikta BiH kao i ostalim organizacijama, institucijama, saradnicima, partnerima i našim kupcima na uspješnoj i dugogodišnoj saradnji, očuvanju i unaprjeđenju kompanijskih vrijednosti.

  Ovom prilikom svim zaposlenicima, građanima Brčko distrikta BiH i korisnicima naših usluga iskazujemo čestitke i povodom nastupajućeg praznika Nove godine uz želje za obiljem zdravlja, ličnog i poslovnog uspjeha!”, navedeno je u čestitki.

  --

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  forty − = thirty five