Kompletirana nabavka i isporuka opreme za potrebe civilne zaštite Brčkog i Broda

  Cilj nabavke opreme je u skladu sa projektom „Odgovor na vanredne situacije - SADA“ sa svrhom podizanja kapaciteta i unaprjeđenje resursa Civilne zaštite Distrikta, odnosno kapaciteta Odjela za javnu sigurnost u brčanskoj Vladi i Općine Brod u slučaju vanrednih situacija, poput katastrofalnih poplava iz 2014. godine.

  Nabavka navedene opreme finansirana je sredstvima EU, odnosno kroz IPA fondove [Ustupljeno Otisku]

  Isporukom pet vanbrodskih motora italijanskog proizvođača „SELVA“ za potrebe Civilne zaštite Općine Brod, u sklopu Projekta prekogranične saradnje „Odgovor na vanredne situacije – SADA“, u srijedu je kompletirana nabavka i isporuka gumenih čamaca, aluminijskih čamaca, prikolica/podvozja i vanbrodskih motora za potrebe Civilne zaštite Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Civilne zaštite Općine Brod, javlja Otisak.ba.

  Navedena oprema je nabavljena od renomiranih proizvođača iz zemalja EU: Litvanije, Češke, Hrvatske i Italije.

  - Reklama -

  Podizanje kapaciteta i unaprjeđenje resursa

  Cilj nabavke spomenute opreme je u skladu sa projektom „Odgovor na vanredne situacije – SADA“ sa svrhom podizanja kapaciteta i unaprjeđenje resursa Civilne zaštite Distrikta, odnosno kapaciteta Odjela za javnu sigurnost u brčanskoj Vladi i Općine Brod u slučaju vanrednih situacija, poput katastrofalnih poplava iz 2014. godine.

  Nabavka navedene opreme finansirana je sredstvima EU, odnosno kroz IPA fondove.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  eighty − = seventy nine