Književni klub Pablo Neruda BDBiH: “More knjiga” od sutra do 7. juna

  U okviru kulturne manifestacije "Proljeće u gradu 2019", Književni klub "Pablo Neruda" Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Vladom ove lokalne zajednice, organizira seriju promocija svojih novih izdanja pod nazivom "More knjiga", u periodu od sutra do 7. juna.

  Foto: KK Pablo Neruda BDBiH

  Novinar: Adis Mujdanović

  U okviru kulturne manifestacije “Proljeće u gradu 2019”, Književni klub “Pablo Neruda” Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Vladom ove lokalne zajednice, organizira seriju promocija svojih novih izdanja pod nazivom “More knjiga”, u periodu od sutra do 7. juna.

  Serija će započeti sutrašnjom promocijom knjige Edite Duratović “Krug”, u foajeu Doma kulture Brčko sa početkom u 18 sati.

  U srijedu, 22. maja, Ismeta Mušanović Mujačić će promovirati knjigu “Iz Ismetine sehare”, također u foajeu Doma kulture sa početkom u 18 sati.

  Na istom mjestu i u istom terminu, u petak, 24. maja, bit će upriličena promocija knjige Žarka Milenića “Prvi u gradu”.

  Joso Živković će svoju knjigu “Tragom pokorenih želja” promovirati u ponedjeljak, 27. maja sa početkom u 18 sati, također u Domu kulture.

  Na istom mjestu i u istom terminu, u četvrtak, 30. maja, bit će upriličena promocija Časopisa za pozorište, književnost i kulturu “Susreti”.

  Serija promocija novih izdanja KK Pabla Nerude u Domu kulture Brčko završava se u petak, 7. juna sa početkom u 18 sati, kada će svoju knjigu “Riječi moga srca” promovirati Elma Jusić.

  --

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  − one = one