More

  JU Jedanaesta OŠ Zovik održala humanitarnu akciju „Vrijeme ljubavi i mira“

  - Advertisement -

  [SAOPŠTENJE] Budući da se nalazimo u predbožićnom vremenu kada se na poseban način, molitvom samoispravljanjem i dobrim djelima, pripremamo za jedan od najvećih kršćanskih blagdana, učenici naše škole, pod vodstvom Vijeća učenika, odlučili su učiniti dobro djelo. Nakon raznih prijedloga i razmišljanja, odlučili su pomoći najpotrebitijima u svojoj zajednici i pokrenuli humanitarnu akciju „Vrijeme ljubavi i mira“, koja je trajala od 7. do 17. prosinca. Prikupljali su hranu, higijenske potrepštine i ostale artikle za socijalno ugrožene obitelji. 

  Učenici su se sa svojim roditeljima i nastavnicima svesrdno uključili u ovu akciju, a nakon prikupljanja hrane i drugih potrepština sve su sortirali i pripremili za uručivanje potrebitima.  Dana 21. 12., članovi Vijeća učenika naše škole, uručili su šest velikih paketa: u Kiseljaku, Štrepcima, Zoviku, Boću, Boderištu i Dubravicama. Učenici se nadaju kako će ovom gestom uljepšati Božić najpotrebitijima u svojem mjestu. 

  Ovim putem, svima koji slave Božić, učenici, nastavnici i menadžment škole želi čestit Božić, a svima sretnu i uspješnu novu 2022. godinu!

  11. OŠ Zovik, 
  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img