JU Ekonomska škola Brčko upisuje 11 odjeljenja školske 2020./2021. godine

  Ekonomska škola Brčko (Autor fotografije: Otisak.ba / Arhiva)

  Poštovani učenici, budući srednjoškolci, pred vama je važna odluka  koju donosite u neobičnim, do sada neviđenim uslovima.

  Da biste donijeli pravu odluku potrebno je da imate što više kvalitetnih informacija.

  Ekonomska škola je vaš izbor ako želite da se bavite ekonomijom, pravom, administracijom, trgovinom, turizmom  ili ugostitelјstvom. Zato što ne učimo za školu nego učimo za život.

  Ekonomska škola  je vaš izbor  ako želite opšta znanja koja će vam omogućiti da nastavite školovanje na fakultetima i akademijama. Zato što se u školi velika pažnja posvećuje maternjim jezicima, engleskom i njemačkom  jeziku, informatici i drugim znanjima potrebnim za nastavak školovanja.

  Ekonomska škola je vaš izbor  ako želite stručna i praktična znanja, te diplomu koja će vam omogućiti zapošlјavanje u svim privrednim oblastima i administraciji. Zato što  ćete kroz  praktičnu nastavu u školi i van škole naučiti da radite konkretne poslove i primjenjujete stečena teorijska  znanja.

  Ekonomska škola je vaš izbor  ako želite znanja, vještine i sposobnosti koje će vam omogućiti pokretanje i razvijanje sopstenog privatnog posla. Zato što ćete kroz praktičnu nastavu u školi, u virtuelnim preduzećima i u objektima van škole saznati kako se osniva, razvija i kako funkcionišu različita preduzeća, trgovine, ugostitelјski objekti i drugo.

  Upis je slјedeće sedmice, od  23. do 25. juna. Nema prijemnog ispita!

  Ove godine u Ekonomskoj školi možete upisati 11 smjerova:

  I    EKONOMIJA, PRAVO, ADMINISTRACIJA I TRGOVINA

  1. EKONOMSKI  TEHNIČAR
  2. EKONOMSKI  TEHNIČAR-POSLOVNA INFORMATIKA
  3. KOMERCIJALNI  TEHNIČAR
  4. CARINSKI  TEHNIČAR
  5. POSLOVNO-PRAVNI TEHNIČAR
  6. TRGOVAČKI  TEHNIČAR
  7. TRGOVAC

  II   UGOSTITELjSTVO I TURIZAM

  1. TURISTIČKI  TEHNIČAR
  2. UGOSTITELjSKO-KULINARSKI TEHNIČAR
  3. KUVAR
  4. KONOBAR

  Za više informacija možete doći u školu, možete pozvati: 049 213 159 ili 049 214 914; možete pisati: ekonomska.brcko@gmail.com ili pogledajte:

  O školi: http://www.ekonomska.bdcentral.net/

  O upisu:

  Autor: JU Ekonomska škola Brčko