More

  Jovana Vujić, prva Brčanka u Zvezdama Granda

  Brčanka Jovana Vujić, učenica Ekonomske škole, ima osamnaest godina i prva je djevojka iz Brčkog koja se takmiči u Zvezdama Granda. Prije Jovane Vujić Brčko su predstavljali Fatmir Sulejmani, Aleksandar Ljubičić, Stefan Kalajdžić i Jasmin Šehić.

  Jovana kaže da nije muzički školovana ali da je sve sama naučila zahvaljujući roditeljima koji su uvijek vjerovali u nju.

  Na takmičenju se predstavila pop rock pjesmama pa smo je pitali koje muzičke žanrove voli da izvodi.

  “Volim sve da pjevam ali ono što pjevam stvarno “od srca” jeste pop/rock i etno muzika”, kaže Jovana.

  “Ja pjevam srcem i prvenstveno mi je u životu najbitnije da uspijem i ostvarim muzičku karijeru jer je moj san pjevanje.”

  Jovana je dugo planirala da se odvaži na takmičenje u Zvezdama Granda, a nas je zanimalo koliko je doživljaj takmičenja različit od onoga što se vidi na malim ekranima i onoga što je ona sada iz prve ruke doživjela kao takmičarka.

  “Nije puno stvari drugačije jer sve ono sto gledaoci vide na TV-u to se dešava i u studiju stvarno kada je dan snimanja. Uživam u svakom trenutku kada dođe taj dan.”

  Jovanin mentor je Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, nekadašnji frontmen grupe Generacija 5.

  “Bez mentora ne bi ništa bilo moguće. Đorđe je za nas tu u svakom trenutku i oko odabira pjesama, odjeće, ponašanja na sceni i ostalo. Pomaže nam i njegova asistentkinja Milica Atanacković koja se takođe trudi da nam nastupi budu što bolji”, komentarisala je Jovana.

  “Želim se zahvaliti Otisku koji mi je dao priliku da ispričam svoju stranu priče i pokušam vam dati barem mali dio mog životnog sna koji se polako pretvara u stvarnost”, poručila je za kraj razgovora.

  Jovana je prošla u treći krug takmičenja tako da će brčanska publika imati i treću priliku da bodri mladu pjevačicu.

  Novinar: Emina Osmić-Hajdarević 

  Čitano

  Povezani članci