More

  Još ovo da se riješi: Brčanska policija sa javnim preduzećima o krađi poklopaca sa šahtova

  Danas je u prostorijama Policije Brčko distrikta BiH održan radni sastanak s predstavnicima Javnog preduzeća “Komunalno”, Javnog preduzeća “Putevi”, Inspektorata Vlade Brčko distrikta BiH i Direkcije za finansije na kojem je razmatrana problematika krađe poklopaca sa šahtova i slivnika, te oštećenja infrastrukture putnih komunikacija, kao i problematike napada pasa lutalica na građane.

  Tokom sastanka je dogovoreno da će se u narednom periodu preduzeti zajedničke planske aktivnosti, kojom prilikom će svaka institucija iz svoje nadležnosti preduzeti neophodne mjere kako bi se navedeni problemi sveli na najmanju moguću mjeru, a sve u cilju sigurnosti građana Brčko distrikta BiH, navedeno je u pisanoj informaciji iz Policije Brčko distrikta Bosne I Hercegovine.

  Otisak.ba

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  60 ÷ six =

  Čitano

  Povezani članci