More

  Jerlagić: Zahvaljujem Sabiri Mujkić što je pozvala svoje birače da ne glasaju za nju nego za dr. Nišića i listu Stranke za BiH

  spot_imgspot_img
  Sponzorisan članak / Autor: Press služba Vijeća Stranke za Bosnu i Hercegovinu Brčko distrikt Bosne i Hercegovine

  Posjetom predsjednika Stranke za Bosnu i Hercegovinu Amera Jerlagića Brčkom završena je predizborna kampanja Stranke za BiH u Brčkom.

  Polaganjem cvjeća na spomen obilježje palim borcima Armije Republike BiH u centru grada i fotografiranje sa kandidatima započeo defile predsjednika sa kandidatima i završen sa druženjem uz kahvu na Trgu mladih. Svi učesnici završnice predizborne kampanje su maksimalno poštivali mjere prevencije propisane od strane lokalnog Štaba za zaštitu i spašavanje.

  Predsjednik Jerlagić je upoznao kandidate i  impresioniran je  njihovim biografijama, karakterom i stručnim kompetencijama izražavajući čvrsto uvjerenje da će ovaj tim prevođen doktorom Nišićem ostvariti do sada najbolji izborni rezultat.

  Cijela kampanja Stranke za BiH je bila umjerena i odmjerena i postavlja nove standarde u političkom nadmetanju za povjerenje birača, nudeći svoju viziju i RJEŠENJE za potrebe i probleme građana, umjesto blaćenja i niskih udraca političkim suparnicima.

  -Naši kandidati su predstavili kompletan program stranke i dali odgovore na sva goruća pitanja građana koja tište građane Brčkog- rekao je predsjednik Vjeća Stranke za BiH Brčko i potpredsjednik Stranke za BiH doktor Zijad Nišić.

  U finišu predizborne kampanje Stranci se priključila gospođa Sabira Mujkić koja se, inače, bila kandidirala kao nezavisni kandidat za zastupnika u Skupštini Brčko distrikta BiH. Zbog moguće opasnosti masovnijeg rasipanja bošnjačkog biračkog tijela ona je odustala od kampanje za svoju podršku i odlučila se dati podršku listi Stranke za BiH Brčko.

  Pozivam svoje birače da ne glasaju za mene kao nezavisnog kandidata već da svoj glas daju doktoru Nišiću i Stranci za BiH- apelovala je gospođa Mujkić.

  Čitano

  Povezani članci