More

  Javna debata “Finansiranje neprofitnih organizacija iz budžeta Brčko distrikta BiH”

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Grupa „Za transparentno finansiranje neprofitnih organizacija iz budžeta Brčko distrikta“ Vas pozivaju da prisustvujete Javnoj debati „Finansiranje neprofitnih organizacija iz budžeta Brčko distrikta“ .

  Održavanje Javne debate predviđeno je u zgradi Gradskog omladinskog centra u Brčkom 26.06.2020. godine (petak) sa početkom u 12 sati.

  Isti dan od 11h na lokalitetu Trga mladih biće postavljen Info štand, na kojem ćemo građane upoznati sa aktivnostima inicijative za tranparentno finansiranje neprotitnih organizacija iz budžeta Brčko distrikta.

  Grupa je formirana od predstavnika zainteresovanih neprofitnih organizacija sa područja Brčko distrikta sa ciljem da doprinesu tranparentnoj raspodjeli i trošenju sredstava za neprofitne organizacije iz budžeta Brčko distrikta.

  Grupa provodi aktivnosti u okviru projekta “Podrška građanima u borbi protiv korupcije”, koji implementiraju Centri civilnih inicijativa (CCI), zajedno sa Transparency International u BiH (TI BiH) i Centar za razvoj medija i analize (CRMA), uz finansijsku pomoć USAID.

  Autor: Grupa „Za transparentno finansiranje neprofitnih organizacija iz budžeta Brčko distrikta“ 
  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img