Jasmin Klebić uputio reakciju na tekst Elvedina Pezerovića

Foto: Otisak.ba / Arhiva

Član brčanskog Kajak kanu kluba Zaveslaj Jasmin Klebić, koji je sinoć proglašen najboljim sportistom sportova na vodi Brčko distrikta Bosne i Hercegovine u 2019. godini, uputio je reakciju na tekst objavljen na Informativnom portalu Otisak.ba pod naslovom “Elvedin Pezerović: Ni sport više ne može bez politike”.

Inače ne odgovaram na prozive raznih Facebook sportaša, ali kada sam vidio da ste vi to objavili, moram vama pisat kao profesionalac profesionalcima.

Znate li da ta osoba mene proziva, ja sam reprezentativac Bosne i Hercegovine, rekorder, 16. na svijetu, sportista godine ovog grada, olimpijska nada davne 2010. godine, sa preko 300 medalja, odveslanih trka, stečenih prijatelja u samom vrhu svih vodenih sportova, od najboljeg sportaša Banjaluke i Republike srpske do svjetskih sila, reprezentativaca Hrvatske.

Dobijam jutros poruke kako me proziva određena grupa ljudi, u čudu su ljudi, kakve su ovo laži, doslovno ta osoba je veslala protiv mene u Slavonskom Brodu i bio je 100 m iza mene. Znate li to? I ne smatram ga konkurencijom.

Susretao sam se sa tom osobom lice u lice, pitam ga za stara prozivanja… doslovno ga pitam “zar ti ne misliš da bi’ ja sebi posao sredio da imam štele?”.

Van svake pameti, kakve štele, kakve pare. Ja sam bogat uspjesima jedino tako, nikad nisam poslao poruku, tražio da budem nešto u ovom gradu.

Radi se o osobi koja nije kompatibilna da priča o sportu, često ljudi na slikama ne vide razliku između rekreativca i profesionalnog sportaša, jer je to samo slika.

Znate li da se ovo ponavlja 3 godine za redom… 3 godine on se pojavi na dodjeli, čeka da dođe za sportaša sportova na vodi, ne dobije, sprema se, ide kući i hvata se tastature. Svake godine! Nije li to malo čudno…

Sa sinoćnje dodjele (Foto: Otisak.ba)
--

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

forty four + = fifty one