IZVJEŠTAJ BRČANSKE POLICIJE: Zabilježene dvije teške krađe

Foto-ilustracija

IZVJEŠTAJ ZA MEDIJE sa pregledom značajnih bezbjednosnih događaja u periodu od 08.10.2021. godine od 06,00 sati do 11.10.2021. godine do 06,00 sati.

KRIMINALITET:

– U izvještajnom periodu na prostoru Brčko distrikta BiH u oblasti kriminaliteta zabilježena su tri krivična djela i to dvije teške krađe i jedno krivično djelo laka tjelesna povreda.

JAVNI RED I MIR

– U navedenom vremenskom periodu dana 08.10.2021. godine u 22.30 sati je jednom licu iz susjedne opštine prilikom kontrole učesnika u saobraćaju, zbog narušavanja javnog reda i mira drskim ponašanjem izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o javnom redu i miru Brčko distrikta BiH.

SAOBRAĆAJ: – Tokom navedenog perioda zabilježene su tri saobraćajne nezgode.

– Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su prilikom kontrole vozača i vozila isključili ukupno 38 vozača. Od toga 22 vozača je isključeno zbog upravljanja motornim vozilima pod dejstvom alkohola, četiri vozača jer su vozilima upravljali prije sticanja prava na upravljanje, jedno lice koje je vozilom upravljalo u vrijeme trajanje zabrane, zatim dva lica jer su upravljala neregistrovanim vozilima, pet lica jer su upravljala vozilima nakon isteka važnosti potvrde o registraciji, zatim tri lica zbog nepravilno raspoređenog tereta u vozilima kojima su upravljali i jedno lice koje je upravljalo vozilom bez odgovarajuće kategorije za poluprikolicu ručne izrade pridodatu na vozilo kojim je upravljao.

Policija Brčko distrikta BiH
--