IPA Brčko: Podrška romskoj populaciji

  Ćazimu Salihoviću, predsjedniku Udruženja "Romi na djelu", uručili prijeko potrebni računar, koji im je bio neophodan za nesmetani rad Udruženja.

  Foto: Otisak.ba / IPA Brčko

  Novinar: Adis Mujdanović

  Drugi dan manifestacije “Dani IPA-e u Brčkom 2019” posvećen je obilježavanju Međunarodnog dana Roma.

  Tom prilikom, zajedno sa pripadnicima Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Omladinskog centra Vermont, članovi Internacionalne policijske asocijacije (IPA) Brčko posjetili su “Romski dom” u naselju Broduša, gdje su Ćazimu Salihoviću, predsjedniku Udruženja “Romi na djelu”, uručili prijeko potrebni računar, koji im je bio neophodan za nesmetani rad Udruženja, saopćeno je danas iz IPA-e.

  Pored navedenog, svi mališani koji su se nalazili u “Romskom domu” obradovani su sa bojicama i bojankama, čiji je naziv “Igrajmo se i učimo o saobraćaju”.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  × nine = forty five