More

  Internacionalni univerzitet Brčko u funkciji stručnog i životnog osposobljavanja studenata

  Posjeta Addiko banci.

  - Advertisement -

  – U svrhu objedinjavanja svojih teorijskih i praktičnih spoznaja i stručnog osposobljavanja za rad u suvremenom poslovnom okruženju, studenti Internacionalnog univerziteta Brčko Distrikt BiH jučer su posjetili poslovnu jedinicu Addiko banke u Brčkom.

  Prilikom posjeta, studente je primila Slađana Zgonjanin, voditeljica poslovne jedinice i upoznala ih s bankarskim uslugama, s posebnim osvrtom na digitalno bankarstvo, kao najvažnijim segmentom suvremenog bankarstva, u Europi i svijetu.

  Studenti su nakon obilaska službenih prostorija banke prisustvovali predavanju na temu obavljanja bankarskih usluga, s posebnim osvrtom na suvremene bankarske usluge. Predavanje je omogućilo studentima da objedinje svoja znanja, teorijska i praktična, presudna za ispunjavanje svojih životnih potreba ali i budućih profesionalnih izazova.

  Ova posjeta je još jednom potvrdila spremnost visokoškolskih ustanova Brčko distrikta BiH da svoje nastavne aktivnosti iskoriste za što cjelovitije obrazovanje studenata i njihovo stručno i životno osposobljavanje, što nam je u neposrednom razgovoru potvrdio i dekan ekonomskog fakulteta, prof. dr. Siniša Bilić – navedeno je u pisanoj informaciji iz Internacionalnog univerziteta.

  - Advertisement -spot_imgspot_img
  SourceOtisak.ba

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  eighty − seventy six =