More

  Hamzabegović i Vehabović demantirali da su bili anonimni izvor jednom mediju

  HAMZABEGOVIĆ NEDIM – Šef Odjeljenja za stručne i administrativne poslove Vlade Brčko distrkta BiH

  MAJAZUDIN VEHABOVIĆ –  Šef Odjelljenja za komunalne poslove Vlade Brčko distrikta BiH

  Povodom tendencioznog pozivanja jednog portala  u smislu dobijanja informacije od izvora bliskih Stranci za BiH Brčko distrikta BiH a u kontekstu objavljivanja informacije o sadržaju sastanka Kolegija Vlade , ističemo sljedeće činjenice.

  Hamzabegović
  • Mi, članovi Vlade iz reda Stranke za BiH Brčko distrikta BiH bili smo prisutni na Kolegiju Vlade koji se spominje u predmetnom tekstu i u tom pogledu smo jedino nas dvojica mogli imati informacije sa pomenutog sastanka.
  • Energično odbijamo i pomisao a kamoli mogućnost da smo mogli poslužiti kao izvor informacija jer, ističemo da nije naš stil a niti je stil Stranke za BiH da na neprimjeren i nama neprihvatljiv način komuniciramo sa javnošću.
  Vehabović

  Naš stil je javnosti poznat a krakteriše ga komunikacija sa medijima i javnošću na  transparentan i neselektivan način.

  • Odlučno demantiramo navode vezane za Stranku za BH Brčko i očekujemo da će javnost prepoznati providan pokušaj zloupotrebe u obliku pominjanja nekakvih izvora bliskih Stranci za BiH.
  • Ne služi na čast nikome ko se poslužio neuspješnim trikom da, sa jedne strane, pominjanjem Stranke za BiH istu poveže sa nečasnim postupkom „doturanja“ informacija sa Kolegija Vlade, a sa druge strane zametne vlastiti trag koji vodi do počinioca ili počinilaca odavanja informacija.

  P.S. Očekujemo da će sve u vezi pomenutih događanja biti brzo rasvjetljeno i javnosti predstavljeno.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  ten × one =

  Čitano

  Povezani članci