Grupa članova: Bosić razbio srpsko političko jedinstvo i teško narušio sklad u djelovanju brčanskog SDS-a

  'SDS je otišla u opoziciju jer je upravo gospodin Mladen Bosić po postavljanju za povjerenika sve radio na razbijanju srpske većine koja je do njegovog dolaska bila stabilna jer su SDS, NDP i SNSD imali 9 poslanika u Skupštini distrikta što je davalo komoditet da su tih 9 članova svojim radom dokazali da su dovoljni da čine vlast u Brčkom i brane interes srpskog naroda.'

  Mladen Bosić [Dejan Božić/RAS Srbija - Arhiva]

  Na adresu našeg portala dostavljen je dopis potpisan od grupe članova Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) Brčko, koji je upućen i svim opštinskim odborima ove stranke u Republici Srpskoj.

  U navedenom dokumentu navodi se da je Mladen Bosić, povjerenik SDS-a za Brčko, razbio srpsko političko jedinstvo i teško narušio sklad u djelovanju brčanskog SDS-a.

  Dalje se navodi u dopisu da „SDS je otišla u opoziciju jer je upravo gospodin Mladen Bosić po postavljanju za povjerenika sve radio na razbijanju srpske većine koja je do njegovog dolaska bila stabilna jer su SDS, NDP i SNSD imali 9 poslanika u Skupštini distrikta što je davalo komoditet da su tih 9 članova svojim radom dokazali da su dovoljni da čine vlast u Brčkom i brane interes srpskog naroda. Međutim, upravo je gospodin Bosić uzeo ulogu da razbije tu i takvu većinu, obavljajući tajne razgovore sa jednim članom Brčanskog demokratskog pokreta, ne konsultujući se ni sa članovima SDS-a ni sa koalicionim partnerima NDP-om i SNSD-om“.

  U dopisu se dalje kaže da je činjenica da je SDS do nedavno predstavljao jedan od najbitnijih stubova vlasti u Distriktu, a da je danas odlaskom u opoziciju došao u situaciju da nema značajan uticaj na politička kretanja, te da je ostao bez nekoliko istaknutih funkcionera koji su napustili Stranku ili su iz nje isključeni.

  Integralni dopis upućen od grupe članova SDS-a možete pročitati u nastavku teksta.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  + thirty three = 37