Gradonačelnik Kadrić ugostio članove Univerzalne škole sporta „SPORTISSIMO“

Foto / Ustupljeno Otisku

[SAOPŠTENJE] Gradonačelnik Kadrić danas je u Gradskoj vijećnici upriličio prijem za članove Univerzalne škole sporta „Sportissimo“ povodom dosadašnjih zapaženih ostvarenih rezultata.

Kadrić je čestitao članovima i kolektivu na ostvarenim rezultatima i ukazao podršku i zahvalnost na promoviranju univerzalnih vrijednosti kao što je sport i značaj sporta u našoj lokalnoj zajednici.

Milomir Mandić, predsjednik škole „Sportissimo“, upoznao je gradonačelnika s budućim aktivnostima Sportissima te izrazio zadovoljstvo zbog gostoprimstva i podrške Vlade Brčko distrikta BiH članovima i samoj školi.

Istaknuto je kako postoji veliki interes djece i mladih ljudi za bavljenje raznim sportovima, što dokazuju rezultati koji ostvaruju mladi sportisti Distrikta. Članovi Univerzalne škole sporta „Sportissimo“ su željeli da i uručivanjem vlastitih medalja izraze zahvalnost gradonačelniku na prijemu i ukazanoj podršci.

Nakon razgovora, gradonačelnik je s djecom obišao prostorije Vijećnice kako bi ih bolje upoznao sa simbolom našega grada.

Vlada Brčko distrikta BiH
--