More

  FOTO: Dezinficirani svi školski objekti u Distriktu

  spot_imgspot_img

  [SAOPŠTENJE] Pripadnici Odjela za javnu bezbjednost Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, Odsjek civilne zaštite jučer i danas su izvršili dezinfekciju svih školskih objekata na teritoriji ove lokalne zajednice.

  “Obzirom da, nakon ljetnjeg raspusta, u ponedjeljak 6. septembra počinje školska godina, naše ekipe su izvršile dezinfekciju svih školskih objekata na području Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Odjel za javnu bezbjednost u potpunosti radi po Naredbi, odnosno dopuni Naredbe iz jula ove godine”, kazao je Bogdan Bratić, šef Vladinog odjela za javnu bezbjednost u Brčkom.

  Osim školskih objekata, prema spomenutoj Naredbi, pripadnici Odjela za javnu bezbjednost, Odsjek civilne zaštite vrši dezinfekciju zgrade Skupštine, Arhiva, Omladinskog centra, prostorija pododjela za podršku mjesnim zajednicama i NVO, Pravobranilaštva, zgrade Starog stambenog, Odjela za evropske integracije, Ureda za reviziju, Ureda Ombudsmana, Službe za strance, Odjela za izbjegle i raseljene osobe, izbjeglice i stambena pitanja, Odjela za javne poslove, JP „Luka Brčko“, JP „Radio Brčko“, Glavne autobuske i željezničke stanice, Gradskog parka, igrališta (EŠ i Ficibajr), zgrade Islahijeta i Veterinarske stanice.

  Odjeljenje za javnu bezbjednost Vlade Brčko distrikta BiH

  Čitano

  Povezani članci