Esed Kadrić: Brčko distrikt ispunjava sve obaveze na putu BiH ka EU

  Ugostio je jutros ambasadora Larsa-Gunnara Wigemarka, šefa Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini i specijalnog predstavnika EU u BiH.

  [Otisak.ba]

  Predsjednik Skupštine Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Esed Kadrić, zajedno sa potpredsjednikom Ivom Filipovićem, ugostio je jutros ambasadora Larsa-Gunnara Wigemarka, šefa Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini i specijalnog predstavnika EU u BiH.

  Nakon sastanka, Kadrić je u izjavi za medije kazao da ih je Wigemark informirao o aktivnostima na ispunjavanju uslova BiH na putu ka EU.

  - Reklama -

  “Rezultati su minimalni, ali ono što je važno – naglasio je ulogu distrikta Brčko u okviru cijelog procesa. Ocjena je da Distrikt blagovremeno ispunjava sve svoje obaveze”, naglasio je Kadrić.

  Istakao je da nije do Distrikta što put BiH ka EU ne ide adekvatnom dinamikom.

  “Važno je da mi u ovom trenutku ispunjavamo sve svoje obaveze”, naglasio je još jednom prvi čovjek brčanske Skupštine.

  Novinar: Adis Mujdanović
  Fotoreporter: Kenan Ibrišimović - Krši
  IzvorOtisak.ba

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  ÷ two = four