Emina Terzić: Ne želim da odem

  Kao novoizabrana predsjednica Osnovne organizacije SDP-a Brčko Distrikta BiH Centar V želim da pozovem sve građane Brčko Distrikta BiH, prvenstveno mlade ljude, da se priključe zdravoj ideji stranke sa velikim kredibilitetom koja uspješno egzistira decenijama.

  SDP Brčko Distrikta BiH nudi najbolju šansu mladim, obrazovanim, vrijednim i ambicioznim ljudima da se bore za SVOJU egzistenciju u SVOM gradu. Kao diplomirani ekonomista tvrdim da ovaj grad ima potencijala i velikih mogućnosti da mladima obezbijedi sve što mi zaslužujemo.

  Ne želim da odem. Tražim ono sto mi u svakoj normalnoj sredini pripada. Stoga, pozivam sve mlade ljude, kako u Brčkom tako i u dijaspori, da se priključe našoj ideji i da zajedničkim snagama uvedemo promjene koje su nam itekako potrebne. Da se suprotstavimo onima koji posljednjih 8 godina ovaj grad vode u ambis. Da pokažemo da ovdje žive građani koji VOLE svoj grad i koji NE ŽELE da ga napuste.

  Dragi građani Brčko Distrikta BiH, podržite nas i priključite se našoj ideji jer mi ne želimo promjene, mi UVODIMO PROMJENE zajedničkim snagama.

  Ovim putem želim da se zahvalim predsjedniku SDP-a Brčko Distrikta BiH gospodinu Esadu Atiću i svima koji su prisustvovali izboru novog rukovodstva Osnovne organizacije SDP-a Brčko Distrikta BiH Centar V na ukazanom povjerenju i podršci.

  Autor: Emina Terzić