Džemo: Za uspjeh i vrhunske rezultate nikad nije kasno

Urednik i voditelj: Željko Lazarević 
Video i fotografija: Ramiz Dedaković i Omar Tursić
Glavni i odgovorni urednik: Adis Mujdanović
Produkcija: Informativni portal Otisak.ba i 100% Media

Snovi se ostvaruju, kada vjerujemo u njih, deviza je jednog od najboljih, ali zasigurno najinteresantnijeg bh. atletičara.

Prvu profesionalnu trku imao je tek u 37. godini. Iako se Džemo bavi uzgojem stoke, kaže da obavljajući svakodnevne poslove konstantno trenira.

Suplementi mu, kaže, nisu potrebni, hrani se domaćom hranom i vodi zdrav život. U 44. godini postavlja rekorde.

Njegovu inspirativnu priču možete pogledati u 20. izdanju serijala Otisak puls plus.

View this post on Instagram

✅ Snovi se ostvaruju, kada vjerujemo u njih, deviza je jednog od najboljih, ali zasigurno najinteresantnijeg bh. atletičara. Prvu profesionalnu trku imao je tek u 37. godini. Iako se Džemo bavi uzgojem stoke, kaže da obavljajući svakodnevne poslove konstantno trenira. Suplementi mu, kaže, nisu potrebni, hrani se domaćom hranom i vodi zdrav život. U 44. godini postavlja rekorde. Njegovu inspirativnu priču možete pogledati u 20. izdanju serijala #otisakpulsplus. Prijatelj emisije: @smitran.dental Projekat podržala: Skupština Brčko distrikta BiH Emisiju pratite i na tv stanicama: @facetv, @eltahd i @bdc.net_dc Urednik i voditelj: @zeljko_lazar Video i fotografija: @ramche_ i @omar_dc Glavni i odgovorni urednik: Adis Mujdanović Produkcija: @otisak.ba i @stopostomedia #otisakba

A post shared by Otisak.ba (@otisak.ba) on

Prijatelj emisije: Šmitran Dental 
Projekat podržala: Skupština Brčko distrikta BiH
Emisiju pratite i na tv stanicama: Face, Elta i BDC
--