Devetnaest medalja za AK Cross iz Brčkog na takmičenju u Banjaluci

Autor: Davor Todorović

Atletski klub CROSS iz Brčkog nastupio je prethodnog vikenda u Banjaluci na takmičenju RS za cicibane i mlađe juniore i juniorke gdje je domaćin bio AK Borac.

Na prvenstvu, AK CROSS je poveo svojih 30 članova koji su se takmičili u disciplinama kratkog i dugog sprinta, trčanje na duge pruge, skok u dalj, skok u vis, bacanje kugle, bacanje koplja, bacanje loptice, štafete.

Anja Stević, dvije zlatne medalje u disciplinama kugla i loptica. Ognjen Simikić, skok u vis – zlato, skok u dalj – bronza, štafeta 4×50 – srebro.

Aleksej Jovanović – bronzana medalja u disciplini bacanje loptice, takođe Petar Novaković srebrna medalja – loptica.

Mia Cvijanović, bacanje kugle – srebrna medalja. Dajana Drocić, bacanje kugle – bronzana medalja.

Štafete 4×50: Benjamin Kadrić, Adnan Lević, Ognjen Simikić, Slobodan Erletić – srebrne medalje.

Kristina Trkulja, bacanje koplja – zlatna medalja. Danis Avdić, skok u dalj – bronzana medalja. Adnan Lević, bronzana medalja – bacanje kugle.

Marina Miljanić, Enida Čandić Jelena Đurić, Ksenija Zonić, bronzane medalje u štafeti 4×50 m.

Ukupno 19 medalja za AK CROSS, a najviše je donio Ognjen Simikić. Ostali takmičari koji su učestvovali pod zastavom AK CROSS, a nisu okićeni medaljama, iako su se odlično pokazali na borilištima, a to su: Amar Terzić, Saed Šahin, Vladimir Maleš, Nikolaj Stanić, Benjamin Topčagić, Marija Trkulja, Lara Stjepanović, Teodora Bogićević, Milica Miljanić, Ajla Šahin, Dajana Mijatović, Sara Subotić, Danijela Perić.

Ono što nas očekuje u daljem periodu sa takmičenjima to su dva takmičenja u kros trčanju, od kojih je jedno ekipno, zatim prvenstvo RS za starije pionire i dvoranska takmičenja u Beogradu, rekao je jedan od trenera AK CROSS, Davor Todorović.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

thirty three ÷ = thirty three