More

  Deseta godišnjica portala Otisak.ba: Uskoro novi projekti

  Danas se navršava deseta godišnjica postojanja portala Otisak.ba iz Brčkog.

  Povodom ovog vrijednog jubileja u medijskom svijetu, glavni i odgovorni urednik Adis Mujdanović osvrnuo se ukratko na proteklih deset godina rada Portala.

  “U skladu sa postojećim resursima, uradili smo zavidan broj ozbiljnih novinarskih priča, a uz to smo uspješno realizovali i niz projekata od javnog interesa. Konstantan napredak u svim segmentima rada je vidljiv, a ogromno iskustvo i znanje koje smo stekli tjera nas da budemo još bolji u budućnosti”, izjavio je Mujdanović.

  Uredništvo Portala radi na pripremi nekoliko novih projekata. Radi se o produkciji novih video sadržaja.

  Umjesto projekta Otisak puls plus, u okviru kojeg je snimljena 41 epizoda intervjua sa ljudima koji su ispričali svoje pozitivne i inspirirajuće priče, dolazi novi serijal sa drugačijim, zanimljivijim konceptom, čiji cilj je također afirmirati pozitivne priče i ljude, ali i kulturno-historijske vrijednosti Brčko distrikta BiH.

  “Cilj nam je producirati kvalitetan sadržaj koji će ostaviti još veći trag u medijskom svijetu ove lokalne zajednice i šire”, kazao je asistent glavnog i odgovornog urednika Samir Tukulj.

  Uredništvo planirati nastaviti emitovanje Kviza znanja u saradnji sa Udruženjem Stand-Up BH, a u toku su pripreme za novu sezonu. Također, u planu je još nekoliko zanimljivih projekata.

  Otisak.ba, čiji osnivač je poznati brčanski novinar Edin Ražanica, jedan je od najutjecajnijih i najpopularnijih portala na području Brčko distrikta BiH i šire, sa najvećom facebook zajednicom u ovom dijelu države (preko 70.000 pratilaca na facebook stranici i grupi).

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI