More

  Crnadak poništio tender za nabavku službenog vozila

  Ministar vanjskih poslova BiH je poništio tender iako su sva sredstva osigurana.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine donijelo je odluku kojom se poništava tender za nabavku motornog vozila za potrebe Kabineta ministra, objavljen na Portalu javnih nabavki BiH 21. jula, kao i u Službenom glasniku BiH od 28. jula..

  Ministar Igor Crnadak, kako je navedeno iz Ministarstva vanjskih poslova BiH, naložio je donošenje ove odluke iako je tender pripremljen u skladu sa svim zakonima koji tretiraju oblast javnih nabavki i sa osiguranim sredstvima u budžetu za tu namjenu.

  ‘Sredstva iskoristiti u skladu sa zakonom’

  MVPBiH će sredstva predviđena za ovu nabavku iskoristiti u skladu s važećim zakonima i budžetom institucija BiH za 2017. godinu.

  „Ministarstvo inostranih poslova BiH neće imati nikakve dodatne komentare na ovu odluku”, istaknuto je iz ureda za odnose sa javnošću MVP-a BiH.

  - Advertisement -spot_imgspot_img
  SourceAgencije

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  ÷ one = three