More

  Četvrta ljetna policijska škola u Brčkom

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Policija Brčko distrikta BiH, kao prva multietnička policija u Bosni i Hercegovini formirana je 2000. godine, ove godine obilježava sedamnaest godina postojanja i rada.

  U cilju otvorenosti i transparentnosti rada Policije Brčko distrikta BiH, a u skladu sa Programom obilježavanja 17. godina Policije Brčko distrikta BiH, predviđeno je održavanje četvrte ljetne policijske škole, u sklopu koje će 35 polaznika imati priliku upoznati se sa zakonskim propisima koje primjenjuje Policija, kao i aktivnostima koje se preduzimaju u stvaranju lične i imovinske sigurnosti građana, saopćeno je iz ove sigurnosne agencije.

  U skladu sa navedenim, Policija poziva zainteresovane građane Brčko distrikta BiH, (svršene srednjoškolce i studente) koji žele saznati više o radnjama Policije da se prijave na trodevnu edukaciju “četvrte ljetne policijske škole”.

  Ljetna policijska škola će se održati u prostorijama Policije u Brčkom i Jedinice za podršku u mjestu Ograđenovac, dana 23, 24. i 25. avgusta 2017. godine.

  Sve prijave se podnose lično u Policiji Brčko distrikta BiH od danas do 18.08.2017. godine, svakim radnim danom od 08-16:00 sati.

  Edukacija će se obaviti kroz različite prezentacije, radionice i diskusije sa programom koji će biti istaknut na web-stranici Policije Brčko distrikta BiH.

  - Advertisement -spot_imgspot_img
  SourceOtisak.ba

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  ÷ nine = one