Čestitke povodom 61. godišnjice Radija Brčko

Gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika Brčko distrikta BiH, Esed Kadrić i Anto Domić, te glavni i odgovorni urednik brčanskog portala Otisak.ba Adis Mujdanović uputili su danas čestitke povodom 61. godišnjice postojanja Radija Brčko.

U ime Vlade Brčko distrikta BiH i u lično ime, uredništvu i svim zaposlenima „Radija Brčko“ čestitamo 61. godinu postojanja i uspješnog rada. „Radio Brčko“ je medijski simbol Brčko distrikta BiH koji je takav status zavrijedio trajanjem, kvalitetom, profesionalnim standardima te istinitim i pravovremenim izvještavanjem. „Radio Brčko“ bio je i ostao dio svakodnevnice brojnih građana i nadam se da će to ostati još mnogo godina. Svim zaposlenima želimo mnogo porodične i profesionalne sreće, dobro zdravlje i uspjeh. S poštovanjem!

Gradonačelnik Esed Kadrić i zamjenik gradonačelnika dr. Anto Domić

U ime redakcije portala Otisak.ba i u svoje lično ime čestitam svim kolegama, zaposlenicima Radija Brčko 61. godišnjicu postojanja. Iako je radiju kao mediju teško opstati u svijetu modernog novinarstva, Vi to uspijevate i pratite trendove, čime činite da se tradicija jednog od najstarijih medija u Bosni i Hercegovini nastavi. Veoma je bitno istaći da ste jedan od rijetkih multietničkih kolektiva u BiH, što Vas također čini posebnim. Želim Vam mnogo uspjeha i sreće na poslovnom, ali i privatnom planu!

Adis Mujdanović, glavni i odgovorni urednik portala Otisak.ba
--