More

  Čep za hendikep: Pridružite nam se, budite dio našeg tima!

  Do sada je od sakupljenih čepova kupljeno 2.526 komada pelena za četvero djece za korištenje tokom cijele godine, triciklo kao ortopedsko pomagalo, štaka i invalidska kolica, a još više od 200 kg čepova čeka na prodaju.

  - Advertisement -

  Udruženje “Anđeli” iz Krepšića kod Brčkog akciju pod nazivom “Čep za hendikep” pokrenulo je u novembru 2016. godine.

  Cilj ove humanitarno-ekološke akcije je da se novcem od recikliranih plastičnih čepova kupe ortopedska pomagala i pomogne onima kojima je pomoć potrebna, na prvom mjestu djeci sa posebnim potrebama, buđenje svijesti kod djece i odraslih o značaju reciklaže plastičnih čepova i drugog otpada, razvoj humanog odnosa prema svim ugroženim grupama u društvu.

  “Zahvaljujemo se svima Vama koji ste do sada vrijedno radili sa nama, sakupljali čepove i podržavali nas. Sve Vas koji to do sada niste činili pozivamo da nam se pridružite i podržite ovu akciju u kojoj je ujedno i jedan od načina da otpad postane koristan, a i da se pomogne bez doniranog novca”, kazali su za Otisak.ba iz ovog udruženja.

  Do sada je od sakupljenih čepova kupljeno 2.526 komada pelena za četvero djece za korištenje tokom cijele godine, triciklo kao ortopedsko pomagalo, štaka i invalidska kolica, a još više od 200 kg čepova čeka na prodaju.

  Čepove možete odložiti u sve navedene objekte [ispod teksta] koji su podržali ovu akciju, a jednako tako možete pozvati besplatan info broj 0800-88-100 ili 065/270-028, te kontaktirati organizatora putem e-maila udruzenjezenaandjeli@gmail.com ili putem Facebook stranice.

  “Pridružite nam se, budite dio našeg tima!”

  [Ustupljeno Otisku]
  - Advertisement -spot_imgspot_img
  SourceOtisak.ba

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  ÷ one = seven