More

  CaDa zapošljava i u Brčkom, prijave u toku!

  [PROMO] Govorite njemački jezik i potreban vam je posao kojeg možete kombinovati prema vlastitim željama i potrebama – rad od kuće ili iz kancelarije, i uz to pogodno radno vrijeme..? Onda ste na pravom mjestu. Kompanija CaDa Solucije doo nudi to i još mnogo više za sve potencijalne saradnike iz Brčkog.

  Riječ je o projektima za najveće njemačke firme iz oblasti kataloške prodaje. U potrazi su za saradnicima koji aktivno govore njemački jezik za poziciju Podrška/servis kupcima.

  – Mi smo jedna od najvećih domaćih BPO komapnija i bilježimo stalnu tendenciju rasta i razvoja. Postojimo od 2016. godine, a preko 300 zadovoljnih saradnika čine jednu veliku i sretnu porodicu. Od samog početka naša misija i vizija bili su pomalo drugačiji za naše tržište. Shvatili smo da su saradnici najveći resurs koji posjedujemo te smo iz tog razloga učinili sve kako bi se osjećali ugodno, dostojanstveno, s osmijehom došli na posao i s osmijehom se vratili kući – kažu iz HR odjela CaDa Solucija.

  Balans života i rada njihov je moto.

  Trenutno poslovnice imaju u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Bugojnu, Goraždu, Živinicama a uskoro i u Banjaluci. Zbog situacije sa COVID-19, od prošle godine pokrenuli su i novi projekt CaDa Flex. Riječ je o kombinovanom modelu rada. Saradnici posao mogu obavljati iz kancelarije ili od kuće.

  – To nam je dalo priliku da uposlimo veći broj saradnika i u drugim gradovima. Odlučili smo se i za Brčko. Vjerujemo kako ćemo i u ovom gradu dobiti nove, marljive, zadovoljne i sretne članove velike CaDa porodice. Radujemo se našoj saradnji – poručuju.

  Na svojoj FB stranici već su aktuelizirali kampanju i prikupili određeni broj prijava te ovim putem pozivaju i sve ostale koji su zainteresirani da se prijave. Početkom septembra u Brčkom će održati intervjue sa kandidatima.

  U CaDa nude mogućnost prvog zaposlenja, a svi kandidati proći će stručnu obuku za radno mjesto. Također, nude priliku i za konstantno napredovanje i usavršavanje.

  Ukoliko ste zaintersovani za posao, možete aplicirati i saznati više informacija na linku: https://brcko.cada.ba

  Sponzorisani članak.

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI