More

  BZK Preporod Brčko poziva građane/ke da se uključe u rad zajednice

  Poštovani prijatelji Preporoda, Brčanke i Brčaci, Nakon perioda brojnih ograničenja izazvanih pandemijom korona virusa ponovo se okupljamo kroz različite i raznovrsne programe koje realizuje brčanski Preporod.U našim temeljnim dokumentima (Statutu i Ustavu) Preporod je definisan kao zajednica pojedinaca i organizacija koji se udružuju radi djelotvornije zaštite i promocije bošnjačke, bosanskohercegovačke i svjetske kulture i umjetnosti. U nastojanju da zajednicu članova i prijatelja Preporoda što više proširimo i obogatimo, pozivamo vas da nam se priključite.

  Dođite u Dom Islahijeta i učlanite se ili nam pošaljite mail adresu putem koje ćemo vas informisati o svemu što radimo. Pošaljite nam svoje ideje i konkretne prijedloge. Ukoliko ste izvan granica Bosne i Hercegovine pridružite nam se i pratite naše aktivnosti kroz različite forme web prezentacije i obavezno dođite u Dom Islahijeta tokom posjeta zavičaju. Posjetite naš youtube kanal i pogledajte snimke kulturnih programa koje smo realizovali prethodnih godina.Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCav9pKLbsEP_7LQKL3XRWdQWeb stranica: http://www.preporod-brcko.ba/page/homepageFacebook stranica: https://www.facebook.com/bzkpreporod.brcko

  Preporod je platforma na kojoj se mogu i trebaju okupiti svi oni koji vole kulturu i umjetnost, Brčko i Bosnu Hercegovinu, a Islahijet je naš zajednički dom, ali i zajednička briga i obaveza.

  BZK Preporod Brčko distrikta BiH

  Čitano

  Povezani članci