Brčko: Vlada održala telefonsku vanrednu sjednicu

Vijećnica Brčko (Foto: Arhiva)

Vlada Brčko distrikta BiH jutros je na telefonskoj 95. vanrednoj sjednici nakon razmatranja jednoglasno usvojila izmijenjenu Odluku o vrsti i visini naknade Disciplinskoj komisiji u Policiji Brčko distrikta BiH.

Također, Vlada je jednoglasno usvojila izmijenjenu Odluku o vrsti i visini naknade Komisiji za odlučivanje o podnesenom zahtjevu za nabavku i nošenje oružja i municije u radu van radnog vremena, kao i izmijenjenu Odluku o vrsti i visini naknade Komisiji za provjeru znanja o pravilnom držanju, nošenju i rukovanju oružjem za učešće u radu van radnog vremena.

Na ovoj vanrednoj sjednici Vlada je usvojila izmijenjenu Odluku o vrsti i visini naknade Komisiji za organizovanje i održavanje predavanja o posljedicama koje proizilaze iz nepoštovanja ili nepoznavanja propisa sigurnosti saobraćaja na putevima.

Usvajanje ovih odluka tehničke je prirode budući da je do usvajanja Budžeta Brčko distrikta BiH za 2020. godinu na snazi bila Odluka o privremenom finansiranju organa i institucija Brčko distrikta BiH.

Autor: Vlada Brčko distrikta BiH

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

six + 4 =