More

  Brčko: Učesnici „Čarolija boja, pisane riječi i malih majstora instrumenta“ na prijemu kod gradonačelnika

  - Advertisement -

  Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić danas je u Gradskoj vijećnici primio učesnike manifestacije „Čarolija boja, pisane riječi i malih majstora instrumenta“ koja je organizovana u okviru obilježavanja 21. godišnjice Brčko distrikta BiH, saopšteno je Kabineta gradonačelnika.

  U razgovoru s učesnicima gradonačelnik je čestitao nagrađenim učesnicima i poručio im da nastave putem kojim su krenuli i budu primjer ostalim mladim ljudima.

  Na prijemu su prisustvovali i predstavnici Dječijeg kulturnog centra iz Bijeljine koji su se nakon predstavljanja nagrađenih radova zahvalili na organizovanom prijemu.

  Stručni žiri sedamnaestog po redu brčanskog festivala „Dječija mašta može svašta“, koji obuhvata i „Čaroliju boja“, proglasio je najbolja ostvarenja u kategoriji likovnih i literarnih radova.

  Najbolji likovni rad osvojila je Anja Lukić, drugo mjesto osvojila je Asja Karamustafić dok je treće mjesto osvojila Lada Dugeč. Specijalna nagrada pripala je Robertu Mariću. U kategoriji literarnih radova prvo mjesto je osvojila Lejla Bećirević, drugo mjesto Sofija Kašanski, treće Nikolina Perić, dok je specijalna nagrada pripala Ani-Mariji Andrić, navedeno je u saopštenju.

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img