Brčko: Sutra predstava Štrumfovi, Otisak nagrađuje čitaoce sa dvije ulaznice

  U četvrtak, 27. februara od 18h u brčanskom Domu kulture pozorište Maslačak će izvesti dječiju predstavu Štrumfovi.

  Još jedna stara priča ali uvijek aktuelna. Priča o večitoj borbi između štrumfova i zlobnog Gargamela. Kroz našu pozorišnu predstavu ova priča se nastavlja. Dok štrumfovi štrumfuju svoje svakodnevne obaveze i zabave, Gargamel je opet smislio pokvaren plan da ih se dočepa i pojede. Gargamel je uvjeren da će uspjeti, ali ni Veliki Štrumf ne posustaje… kao i uvijek on je hrabar i voljan da zaštiti sve štrumfove i ne dozvoli da se Gargamelov plan ostvari. Da li će Gargamela i njegovu mačku Azraela nasamariti ili ih pak pretvoriti u dobre momke? Ko će sa kim postati prijatelj? Odgovore donosi ova predstava puna muzike, koja dočarava borbenu atmosferu, komičnih detalja, koreografija i štrumfastičnih momenata.

  Ulaznice možete kupiti na dan predstave na biletarnici Doma kulture par sati prije početka.

  Nagradna igra

  Informativni portal Otisak.ba nagrađuje čitaoce sa dvije ulaznice za ovu predstavu. Kako bi stekli pravo za učešće u ovoj nagradnoj igri, čitaoci moraju napisati ispod ovog članka na Facebooku Otiska komentar sa imenom i prezimenom jedne osobe koju bi vodili na predstavu.

  Otisak će sretnog dobitnika odabrati metodom slučajnog izbora putem specijalizirane web-stranice tokom sutrašnjeg dana i objaviti ga, također, u komentaru ispod ovog članka na Facebooku Otiska.

  Sretni dobitnik ulaznice će moći preuzeti na biletarnici Doma kulture pred početak predstave.

  Autori: Pozorište Maslačak / Otisak.ba
  --

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  6 × = forty eight