Brčko: Sutra počinje javna rasprava o Prijedlogu budžeta

  Javna rasprava s predstavnicima mjesnih zajednica, političkih partija, Privredne komore, Sindikata i udruženja građana bit će održana u Domu kulture u četiri termina.

  U skupštinsku proceduru 28. januara ušao je Prijedlog budžeta u iznosu od 221.501.155,00 KM (Foto: Ilustracija)

  Novinar: Adis Mujdanović

  Sutra će u brčanskom Domu kulture, sa početkom u 16 sati, početi javna rasprava o Prijedlogu budžeta Brčko distrikta Bosne i Hercegovine za 2019. godinu.

  Javnu raspravu, u skladu sa Odlukom Skupštine Distrikta, organizira skupštinska Komisija za budžet.

  Četiri termina

  Javna rasprava s predstavnicima mjesnih zajednica, političkih partija, Privredne komore, Sindikata i udruženja građana bit će održana u Domu kulture u četiri termina: 20. februara (srijeda, 16 sati), 21. februara (četvrtak, 16 sati), 23. februara (subota, 11 sati) i 4. marta (ponedjeljak, 16 sati).

  Nakon 4. marta, Komisija za budžet će sumirati kompletnu javnu raspravu i podnijeti Skupštini izvještaj s prijedlozima i mišljenjima, saopćeno je danas iz ove institucije.

  U skupštinsku proceduru 28. januara ušao je Prijedlog budžeta u iznosu od 221.501.155,00 KM, što je “najbogatiji” prijedlog budžeta u historiji Distrikta.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  thirty one + = thirty seven