Brčko: Stand-Up BH – Počinje treća sezona Pab kviza!

Po staroj dobroj navici – novembar znači da počinje nova sezona Pab kviza u našem gradu.

Nakon uzbudljive sezone prošle jeseni, udruženje Stand-Up BH i ekipa Balkan Pub-a će i ove godine učiniti četvrtak danom za nadmetanje u znanju!

Naravno, radi se o poznavanju činjenica iz opšte kulture i informisanosti, nekih dobro znanih, nekih manje poznatih, nekih koje će znati samo prave erudite.

Ove godine, kažu organizatori, pitanja su još teža, ali su i nagrade veće! Po prvi put obezbijeđene su nagrade za prve tri ekipe na svakom kvizu kao i šampionski pehar.

Druga sezona Pab kviza je okupila preko 150 ekipa i više od 800 učesnika. Iz udruženja najavljuju da će i ovaj put po završetku sezone, u martu biti organizovano i Gradsko kviz takmičenje.

Podsjećamo, učesnici Pab kviza podijeljeni su u timove sa 2 do 7 članova i odgovaraju na pitanja na unaprijed pripremljenim formularima. Sam kviz sastoji se od 50-ak pitanja podijeljenih u 6 oblasti – opšta informisanost, istorija, geografija, književnost, sport, film i muzika. Dvije runde sa pauzama biće dovoljne da saznamo ko će ove jeseni nositi prestižnu titulu Pab kviz šampiona!

Učešće je besplatno, a vaše je samo da se zabavljate, takmičite i pokušate da pobjedite!

Imate li već ekipu?

Vidimo se!

Autor: Stand-Up BH Brčko
Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

five × = 25