Brčko: SNSD podijelio 5 računara porodicama sa više učenika

  OO SNSD – a Brčko donirao je 5 računara porodicama koje imaju više učenika u kući, kako bi oni bez problema mogli da prate nastavu putem interneta. Podjelu računara izvršili su članovi Mladih socijaldemokrata Brčko.

  Predsjednik MSD-a LJubomir Nišić je istakao da je podjela je organizovana u saradnji sa direktorom Prve osnovne škole Brčko Orijanom Milošević koja je dostavila spisak učenika i njihovih porodica kojima je ova pomoć najpotrebnija.

  “SNSD je obezbijedio pet laptop računara, jer djeca u ovim porodicama nisu imala adekvatne mogućnosti da prate nastavu. Ovo je samo još jedna humanitarna akcija u nizu koju SNSD organizuje”, istakao je Nišić.

  Dragana Vuković je samohrana majka tri đaka. Ona se zahvlalila na donaciji i istakla da je njima ovaj računar zaista bio potreban.

  “NJima je laptop zaista potreban i inače, a posebno sada zbog škole, u ovoj situaciji koja nas je zadesila”, rekla je Vuković.

  Gorana Zekić takođe ima tri školarca u kući.

  “Do sada smo se snalazili. Išli su kod drugara da rade zadaću, jako je teško za njih troje, tako da će im ovo mnogo značiti”, dodala je Zekić.

  Autor: OO SNSD Brčko