Brčko: Policija poziva građane da dostave informacije o nestaloj ženskoj osobi

Foto: Otisak.ba - Arhiva / Policija BDBiH

Dana 13.11.2019. godine, Policiji Brčko distrikta je prijavljeno da je istog dana oko 05.00 sati iz porodične kuće u Ulici Bakije Selimovića, broj 299, udaljila se u nepoznatom pravcu Vedrana Damjanović, kći Zdravka, rođena 1987. godine.

Imenovana je visoka oko 165 centimetara, crne duge kose, srednje građe, a na sebi je imala šarene helanke, crno sivu tuniku i bila je bosnoga.

Pripadnici Policije su odmah nakon prijave izašli na teren i započeli pretragu s ciljem pronalaska ove osobe.

U potragu je uključen veći broj pripadnika Policije, Odjela za javnu sigurnost Vlade Brčko distrikta, Granične policije, te Crvenog krsta/križa Brčko distrikta BiH.

S obzirom da dosadašnja pretraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta poziva građane da pomognu u pronalasku imenovane, te da ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o ženskoj osobi Vedrani Damjanović (osoba sa fotografije), da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200.

Autor: Policija BDBiH
Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

ninety nine ÷ 11 =