More

  Brčko: Održan nastavak 30. redovne i 37. vanredna sjednica Vlade

  U nastavku 30. redovne sjednice Vlada je usvojila Strategiju za borbu protiv korupcije 2018–2019. godine i Akcioni plan za implementaciju Strategije.

  - Advertisement -

  Vlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine u petak je održala nastavak 30. redovne i 37. vanrednu sjednicu.

  U nastavku 30. redovne sjednice Vlada je usvojila Strategiju za borbu protiv korupcije 2018–2019. godine i Akcioni plan za implementaciju Strategije.

  Usvojen je Program rada Javne zdravstvene ustanove „Zdravstveni centar Brčko“ za 2018. godinu.

  Primljena je k znanju Informacija o sticanju bez naknade [poklon] nekretnine označene kao parcela broj 448/13, katastarska općina Brka.

  Članovi Vlade formirali su Interresornu radnu grupu za izradu programa provođenja preporuka Komiteta za prava osoba sa invaliditetom do 2020. godine te primili k znanju Informaciju o korisnicima Programa za otklanjanje i ublažavanje posljedica nastalih elementarnim nepogodama za koje nije izvršena realizacija.

  Na 37. vanrednoj sjednici članovi Vlade usvojili su Prijedlog zaključka kojim se daje saglasnost na sveobuhvatne odgovore na pitanja iz Upitnika Evropske komisije.

  - Advertisement -spot_imgspot_img
  SourceOtisak.ba

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  16 − = eleven