Brčko: Očistimo Majevicu

U cilju promocije zdravog života i prirodnih potencijala Brčko distrikta BiH, kroz saradnju sa sportsko-rekreativnim udruženjima PD „Granaš“, Klubom terenaca „4×4“ i „Klubom ljubitelja prirode“, te Civilnom zaštitom Brčko distrikta BiH, u sklopu programa obilježavanja Dana Distrikta Trkačko-rekreativni klub „Majevica“ Brčko organizuje događaj pod nazivom „Očistimo Majevicu“, saopšteno je danas iz ove organizacije.

Ovaj događaj je sadržan u ekološkoj akciji čišćenja prirode, te se očekuje učešće preko 100 učesnika iz Brčkog i okoline.

Shodno raspoloženju učesnika, biće moguće pridružiti se grupi prema sopstvenoj fizičkoj spremi. Odnosno, formiraće se grupe koje će uređivati staze u dužini od 4km, 8km, 15km i 20km. Učešće u akciji je naravno besplatno, a za sve prijavljene učesnike obezbijeđene su majice kao i ručak po završetku akcije.

Cilj akcije je podići svijest stanovništva o značaju očuvanja naše prirodne sredine. Uz ovo dobročinstvo prema našoj ljepotici, garantujemo i dobro druženje i zabavu, navedeno je u saopštenju.

Više informacija pratite na FB događaju: https://fb.me/e/5fABuGiyL